Όροι χρήσης

Οι γενικοί όροι χρήσης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε χρήστη της ιστοσελίδας του FLORAISON.gr και στην εταιρεία FLORAISON.gr, που έχει εταιρική έδρα στη διεύθυνση Ευρυτανίας 3, Χαλάνδρι 15231, Ελλάδα. Αυτοί οι γενικοί όροι χρήσης είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, εκτός εξαιρέσεων, διατυπωμένων γραπτώς και με σαφήνεια. Το FLORAISON.gr μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών του όρων. Είναι λοιπόν απαραίτητο να ανατρέχετε σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεστε τον δικτυακό τόπο www.floraison.gr. Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

Τα προϊόντα που αγοράζονται μέσα από την ιστοσελίδα του FLORAISON.gr παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας και παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο στην Αττική, σε ακτίνα 25 χιλιομέτρων από την έδρα μας.

Το FLORAISON.gr δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει νωρίτερα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας η αποστολή θα εκτελεστεί μετά από 1 ή και 2 ημέρες. Σε περίπτωση λάθος αριθμού, αυτόματα αναλαμβάνετε και την ευθύνη της αργοπορημένης ή της σε λάθος πρόσωπο αποστολής. Σε περίπτωση που δεν καταχωρήσετε αριθμό τηλεφώνου του-της παραλήπτη-ριας θα γίνει μόνο μία φορά αποστολή. Αν δεν βρίσκεται κάποιος στο σημείο για να παραλάβει, το προϊόν επιστρέφει σε εμάς.

Περιοχές εξυπηρέτησης:

Αγία Βαρβάρα, Αγία Παρασκευή, Άγιοι Ανάργυροι, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, Άγιος Παντελεήμονας, Άγιος Στέφανος, Αθήνα-κέντρο, Αιγάλεω, Αμφιάλη, Άλιμος, Αμπελόκηποι, Ανθούσα, Άνοιξη, Άνω Λιόσια, Αργυρούπολη, Αρτέμιδα, Αχαρνές, Βριλήσσια, Βύρωνας, Γαλάτσι, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Γλυφάδα, Γουδί, Δάφνη, Διόνυσος,  Εκάλη, Ελληνικό, Δροσιά, Ελληνορώσων, Ζεφύρι, Ζωγράφου, Ηλιούπολη, Θρακομακεδόνες, Ιλίσια, Ίλιον, Καισαριανή, Καλλιθέα, Καλλιτεχνούπολη, Καματερό, Κάντζα, Καρέας, Κηφισιά, Κορυδαλλός, Κρυονέρι, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Μελίσσια, Μεταμόρφωση, Μοσχάτο, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Νέα Πεντέλη, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Νέο Ηράκλειο, Νέο Φάληρο, Νέο Ψυχικό, Νίκαια, Ντράφι, Παγκράτι, Παιανία, Παλαιό Φάληρο, Παλαιό Ψυχικό, Παλλήνη, Παπάγος, Πατήσια, Πειραιάς, Πεντέλη, Περιστέρι, Πετρούπολη, Πεύκη, Πικέρμι, Πολιτεία, Ραφήνα, Ροδόπολη, Σπάτα, Σταμάτα, Ταύρος, Υμηττός, Φιλοθέη, Φυλή, Χαλάνδρι, Χαϊδάρι, Χολαργός, Ψυχικό.

Το FLORAISON.gr σας εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα και εξυπηρέτηση της αγοράς. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίησή σας και αυτό σας εγγυόμαστε. Τα προϊόντα που επιλέγετε είναι και αυτά που δεσμευόμαστε ότι θα παραδοθούν. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει η πιθανότητα κάποιο είδος λουλουδιού ή συνοδευτικού δώρου να έχει εξαντληθεί ή να μην υπάρχει στον ίδιο ακριβώς χρωματισμό. Σε αυτή την περίπτωση θα αντικατασταθεί με παρόμοιο είδος, της ίδιας ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση που η συγκεκριμένη αλλαγή διαφοροποιεί σημαντικά την εικόνα του προϊόντος που αρχικά παραγγείλατε, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει και να ζητήσει τη συγκατάθεσή σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.floraison.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Αν δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας στο 210 6429408. Συνδεόμενοι με την ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους και τις Συνθήκες Χρήσης που περιγράφονται.