Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε μας

Γεια! Το όνομά μου είναι Σπυριδούλα Αλάφη, γεννήθηκα και ζω στην Αθήνα και είμαι κάτοχος Bachelor Interior Design του Middlesex University(2010) καθώς και του Holistic basic level - step 1 & step 2 (2020).

Με τα λουλούδια με συνδέουν άπειρα πράγματα αφού τον περισσότερο χρόνο μου, τον περνούσα από πολύ μικρή, στο ανθοπωλείο της μητέρας μου.

Το 2010 και με αφορμή μία βιτρίνα γάμου που έφτιαχνα στο ανθοπωλείο, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την διακόσμηση εκδηλώσεων, τα λουλούδια, τα φυτά, τα χώματα και γενικά ό,τι περιλαμβάνει η πολύπλευρη αυτή δουλειά ενός ανθοπώλη. Και δεν το μετάνιωσα ποτέ!

Τον Μάρτιο του 2017, και αφού έχει προηγηθεί ένα eshop (από το 2010 έως Φεβρουάριο 2017) αποκλειστικά για αποστολές λουλουδιών, θέλησα να συνδυάσω την αγάπη μου για τον ιντερνετικό κόσμο με εκείνον του φυσικού ανθοπωλείου και έτσι κατασκευάσαμε εξ' ολοκλήρου ένα site  από την αρχή που θα στεγάσει όλες εκείνες τις γνώσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει το ανθοπωλείο και θα τις φέρει σπίτι σου. Ένα βράδυ. Με ένα κλικ. Το FLORAISON.gr είναι ένα ηλεκτρονικό ανθοπωλείο μέσα από το οποίο μπορείς να στείλεις λουλούδια, να διακοσμήσεις με φυτά τον επαγγελματικό σου χώρο, να κλείσεις ένα ραντεβού για τον γάμο ή την βάπτισή σου ή να στείλεις μοναδικά εταιρικά δώρα.


Τι μας κάνει διαφορετικούς

Το FLORAISON.gr παρέχει την αίσθηση πολυτέλειας σε απόλυτα προσιτές τιμές. Προσφέρουμε όλα τα πλεονεκτήματα που θα βρείτε σε υψηλής ποιότητας ανθοπωλείο, αλλά σε πολύ προσιτές τιμές, χάρη στο μοναδικό μας στήσιμο που φέρνει την τέχνη του χειροποίητου μπουκέτου στην ψηφιακή εποχή. Όλες οι συνθέσεις μας παραδίδονται προσεκτικά από επαγγελματίες διανομείς. Παρέχεται παράδοση αυθημερόν στην Αττική.

Ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες, αυτό θα στείλουμε. Καμία έκπληξη. Το προσωπικό μας τραβάει φωτογραφία της σύνθεσης που φτιάξαμε για εσάς στο εργαστήριό μας. Μόλις παραδοθεί η παραγγελία σας, στέλνουμε email επιβεβαίωσης παράδοσης και μαζί την φωτογραφία με τα λουλούδια που παραδόθηκαν. 


Γιατί να μας επιλέξετε

Με 30ετή εμπειρία στο χώρο της ανθοδετικής, παράδοση και συνέπεια δημιουργούμε καθημερινά ολόφρεσκες ιδέες που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Λουλούδια απ' όλο τον κόσμο, χρώματα και φαντασία αποτελούν το μείγμα των δημιουργιών μας. Εμπιστευτείτε μας για τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις και το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει σίγουρα ικανοποιημένους.