Επιστροφές-Aκυρώσεις

Οποιοδήποτε προϊόν πριν φύγει από το κατάστημά μας έχει υποστεί αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση που κάποιο φυτό παρουσιάσει σημάδια κακής ποιότητας μέσα στην επόμενες 2 μέρες από τη παραλαβή του επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 210 6429408 ώστε να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες επιστροφής του. Σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνει το κατάστημα να έρθει να παραλάβει από τον χώρο σας το προϊόν.

Κανένα είδος κομμένων ανθέων δεν επιστρέφεται/αντικαθίσταται.

Από τη χρονική στιγμή που λαμβάνετε email με θέμα "Προετοιμάζεται", η παραγγελία δεν ακυρώνεται και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε είτε να αλλάξετε διεύθυνση παράδοσης είτε να το παραλάβετε από το κατάστημά μας.

Ακύρωση της παραγγελίας με επιστροφή χρημάτων δύναται να γίνει μόνο στις κάτωθι περιπτώσεις :

α. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Συνέχεια αγορών». Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας.

β. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία και η πληρωμή αυτής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στην διεύθυνση info@floraison.gr ή τηλεφωνικά στο 2106429408 υποβάλλοντας το αίτημα σας για ακύρωση της παραγγελίας σας και εμείς θα αναλάβουμε την ακύρωσή της, εφόσον το μεσοδιάστημα από την λήψη της παραγγελίας μέχρι τη στιγμή του αιτήματος δεν είναι παραπάνω της μισής ώρας και δεν έχετε λάβει email με θέμα "Προετοιμάζεται". Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.