Διακόσμηση εκδηλώσεων

Η ομάδα του FLORAISON αναλαμβάνει τη διακόσμηση και τον ανθοστολισμό γάμων & βαπτίσεων σε όλη την Ελλάδα. Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες μας: στολισμός εκκλησίας, αψίδες τελετών, διακόσμηση κτήματος, διακόσμηση τραπεζιών δεξίωσης, candy/lemonade bar, τραπέζι ευχών, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, μαρτυρικά, λαμπάδα & κουτί βάπτισης. Επίσης, centerpieces για εταιρικές εκδηλώσεις στο ύφος του εκάστοτε brand.

Αποστολή λουλουδιών στην Αθήνα

Νο1 ηλεκτρονικό ανθοπωλείο με την πιο γρήγορη διαδικασία on line παραγγελίας. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες προτάσεις το δώρο που σας ταιριάζει και εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση αποστολή του. Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας και αποστέλλονται με δικά μας μέσα. Παρέχεται απόλυτη εχεμύθεια και εγγυόμαστε για την άριστη ποιότητά μας.

Διακόσμηση επαγγελματικών χώρων με φυτά

Γνωρίζουμε τις ανάγκες ενός επαγγελματικού χώρου για ένα περιβάλλον φιλικό για τον επισκέπτη και λειτουργικό για τους εργαζόμενούς του. Έρευνες των τελευταίων χρόνων έχουν αποδείξει πως τα σωστά φυτά καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και προσφέρουν ευφορία στον άνθρωπο. Γιατί λοιπόν να μην δώσετε αυτή την αίσθηση ανανέωσης στον χώρο σας;

Εβδομαδιαία παράδοση λουλουδιών

Κάθε εβδομάδα προσφέρουμε ολόφρεσκα λουλούδια, φυτά και ορχιδέες, μετατρέποντας σε φωτεινούς και καλοσυνάτους χώρους, γραφεία υποδοχής, showrooms, boutiques και αίθουσες συνεδριάσεων. Με βάση το budget και τις δικές σας απαιτήσεις σχεδιάζουμε υπέροχες ανθοσυνθέσεις προσαρμοσμένες για τον εκάστοτε χώρο.

Φόρμα Επικοινωνίας

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας