Αποστολές προϊόντων

Τα προϊόντα που αγοράζονται μέσα από την ιστοσελίδα του FLORAISON.gr παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας και παραδίδονται αποκλειστικά και μόνο στην Αττική.

Το κόστος μεταφοράς για παραγγελίες κάτω των 39€ είναι 5€, ενώ για παραγγελίες άνω των 39€ δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Αποστολές προϊόντων εκτελούνται όλες τις μέρες της εβδομάδας. Αυθημερόν παράδοση γίνεται σε παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 17:00. Ορισμένα προϊόντα είναι αποκλειστικά κατόπιν παραγγελίας και έχουν ειδική σήμανση.

Στις επίσημες αργίες γίνονται παραδόσεις των παραγγελιών που καταχωρήθηκαν την προηγούμενη μέρα. Μέρες εορτών τηρείται σειρά προτεραιότητας. Παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 15:00 και είναι να εκτελεστούν την ίδια μέρα, πιθανόν να αποσταλούν την επόμενη λόγω αυξημένης ζήτησης.

Σημειώστε ότι αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε το απαιτούμενο ποσό με τη διαδικασία της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της χρονικής στιγμής της κατάθεσης και του χρονικού διαστήματος της εκτέλεσής της, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβεβαίωσή της.

Το FLORAISON.GR δεν εκτελεί παράδοση, χωρίς να έχει επικοινωνήσει νωρίτερα τηλεφωνικά με τον παραλήπτη. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας η αποστολή θα εκτελεστεί μετά από 1 ή και 2 ημέρες. Σε περίπτωση λάθους αριθμού, αυτόματα αναλαμβάνετε και την ευθύνη της αργοπορημένης ή της σε λάθος πρόσωπο αποστολής. Σε περίπτωση που δεν καταχωρήσετε αριθμό τηλεφώνου του-της παραλήπτη-ριας θα γίνει μόνο μία φορά αποστολή. Αν δεν βρίσκεται κάποιος στο σημείο για να παραλάβει, το προϊόν επιστρέφει σε εμάς.

Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.