Πληρωμές προϊόντων

Το FLORAISON.gr θέτει στη διάθεσή σας 3 τρόπους πληρωμής:

Α) Πιστωτική/Χρεωστική μέσω Viva Wallet

Β) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό σημειώστε ότι στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα το ονοματεπώνυμό σας και προαιρετικά τον αριθμό της παραγγελίας σας. Για επιβεβαίωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το επίσημο αποδεικτικό της κατάθεσης μόνο σε αρχείο PDF ως απάντηση στο email με θέμα "Νέα παραγγελία" που λάβατε (ή σε νέο email και αποστολή στο info@floraison.gr). Screenshots και φωτογραφίες κινητού τηλεφώνου δεν αποτελούν αποδεικτικό μεταφοράς και δεν δύναται να γίνει επιβεβαίωση με αυτόν τον τρόπο. Για παραγγελίες με παράδοση μετά από 1,2,3 ή και παραπάνω ημέρες, η πληρωμή τους θα πρέπει να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών από την στιγμή της καταχώρισης. Διαφορετικά, υπάρχει περίπτωση το προϊόν να μην είναι πια διαθέσιμο και η παραγγελία σας να ακυρωθεί.

Μεταφορές από άλλες τράπεζες καθώς και τράπεζες του εξωτερικού, μόνο στην Τράπεζα Πειραιώς. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορεί να προχωρήσει η παραγγελία σας.


ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. λογαριασμού: 5091069220251

IBAN: GR9601720910005091069220251

SWIFT (BIC): PIRBGRAA

ΑΛΑΦΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ


ALPHA BANK

IBAN: GR8801401580158002002013277

SWIFT (BIC): CRBAGRAA

ΑΛΑΦΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ


Γ) Αντικαταβολή (Μόνο στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα)

Σημειώστε ότι αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε το απαιτούμενο ποσό με τη διαδικασία της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, θα πρέπει να υπάρχει αρκετός χρόνος μεταξύ της χρονικής στιγμής της κατάθεσης και του χρονικού διαστήματος της εκτέλεσής της, έτσι ώστε να είναι δυνατή η επιβεβαίωσή της. 

Η καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet.

Το FLORAISON.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και επομένως δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια βάση δεδομένων.