Πληρωμές προϊόντων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας αντιμετώπισης του ιού, σας ενημερώνουμε πως οι οδηγοί παραδίδουν την παραγγελία σας φορώντας ειδική μάσκα προστασίας και γάντια μιας χρήσης.

Επιπλέον, προσθέσαμε στις υπηρεσίες μας την παράδοση χωρίς επαφή - πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον παραλήπτη.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλα τα προϊόντα μας έχουν υποστεί μία έκπτωση τουλάχιστον 30% καθώς ο κλάδος των ανθοπαραγωγών πλήττεται σοβαρά αυτή την περίοδο και είμαστε αποφασισμένοι να φέρουμε κοντά σας όσα περισσότερα λουλούδια μπορούμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το eshop www.floraison.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 2106429408 θα βρίσκονται στη διάθεσή σας. Στο φυσικό μας κατάστημα αναβάλλονται όλα τα ραντεβού για διακόσμηση εκδηλώσεων μέχρι νεωτέρας.

Το FLORAISON.gr θέτει στη διάθεσή σας 3 τρόπους πληρωμής:

Α) Πιστωτική/Χρεωστική μέσω Viva Wallet

Β) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογαριασμού: 5091-069220-251
IBAN: GR9601720910005091069220251
ΑΛΑΦΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Γ) Αντικαταβολή (Μόνο στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα)

Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό σημειώστε ότι στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία απαραίτητα τον αριθμό της παραγγελίας σας και προαιρετικά το ονοματεπώνυμό σας.

Σημειώστε ότι η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόνο έπειτα από επιβεβαίωση της κατάθεσής σας. Η επιβεβαίωση γίνεται από τους υπεύθυνους παραγγελιών του FLORAISON.gr ελέγχοντας ηλεκτρονικά τον λογαριασμό καταθέσεων ή αν επιθυμείτε την επίσπευση της διαδικασίας στέλνοντας την απόδειξη της κατάθεσής σας ηλεκτρονικά μέσω mail στο info@floraison.gr.

Η καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet.

Το FLORAISON.gr σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και επομένως δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε κάποια βάση δεδομένων.