Αλόη σε κασπώ

Θεραπευτική aloe vera εισαγωγής μεταφυτευμένη σε λευκό κεραμικό κασπώ. Ποτίστε ελάχιστα όταν το χώμα είναι εντελώς στεγνό. Αποφύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο. Μπορείτε να τοποθετήσετε εσωτερικά του σπιτιού σε πολύ φωτεινό σημείο (ιδανικά δίπλα από παράθυρο). Κόψτε με καθαρό ψαλίδι ολόκληρο το φύλλο, αν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε την αλόη και όχι ένα μικρό κομμάτι του.

Οι αλόες αυτής της παρτίδας είναι πολύ πιο πλούσιες από την εικονιζόμενη.Μπορείτε να το παραγγείλετε : Για αυθημερόν παράδοση

Η αυθημερόν παράδοση ισχύει για παραγγελίες που θα καταχωρηθούν έως τις 17:00

Ύψος: 32εκ | Διάμετρος ποτ: 13εκ

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φωτογραφία μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα γενικό θέμα ή άποψη και να περιλαμβάνει ένα βάζο μοναδικό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί με ακρίβεια. Παρά το γεγονός ότι το πραγματικό μπουκέτο μπορεί να μην ταιριάζει ακριβώς στη φωτογραφία, το συνολικό ύφος του θα ταιριάζει. Περιστασιακά, αντικαταστάσεις λουλουδιών γίνονται λόγω καιρικών συνθηκών, εποχικότητας καθώς και συνθηκών αγοράς όπου μπορούν να επηρεάσουν τη γενικότερη διαθεσιμότητα. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση με το δώρο που έχετε επιλέξει, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το στυλ, το θέμα και η χρωματική ιδέα της σύνθεσης να διατηρηθεί και οτιδήποτε χρειαστεί να αντικατασταθεί θα είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τιμή: 24.90

Προσθέστε και κάτι ακόμα

Κρασί Κατώγι κόκκινο

Λούτρινο 20εκ

Κερί βανίλια 200g

Κρασί Κατώγι λευκό