Κολοκύθα με παχύφυτα

Μικρή πορτοκαλί κολοκύθα με διακόσμηση από διάφορα παχύφυτα! Τοποθετήστε εσωτερικά ή εξωτερικά & ψεκάστε με νερό κάθε 10 μέρες τα παχύφυτα. Όταν μαλακώσει αρκετά η κολοκύθα αφαιρέστε με προσοχή τα παχύφυτα και φυτέψτε τα στο χώμα. Η ανάπτυξή τους συνεχίζεται κανονικά!

Μία έξτρα ιδέα: Ετοιμάζετε τραπέζι για τους καλεσμένους σας; Τοποθετήστε τις κολοκύθες ως centerpiece και μετά χαρίστε τις στους καλεσμένους σας ως αναμνηστικό δώρο! 

Μπορείτε να το παραγγείλετε : Για αυθημερόν παράδοση

Η αυθημερόν παράδοση ισχύει για παραγγελίες που θα καταχωρηθούν έως τις 17:00

Διάμετρος: 8-10εκ

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φωτογραφία μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα γενικό θέμα ή άποψη και να περιλαμβάνει ένα βάζο μοναδικό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί με ακρίβεια. Παρά το γεγονός ότι το πραγματικό μπουκέτο μπορεί να μην ταιριάζει ακριβώς στη φωτογραφία, το συνολικό ύφος του θα ταιριάζει. Περιστασιακά, αντικαταστάσεις λουλουδιών γίνονται λόγω καιρικών συνθηκών, εποχικότητας καθώς και συνθηκών αγοράς όπου μπορούν να επηρεάσουν τη γενικότερη διαθεσιμότητα. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση με το δώρο που έχετε επιλέξει, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το στυλ, το θέμα και η χρωματική ιδέα της σύνθεσης να διατηρηθεί και οτιδήποτε χρειαστεί να αντικατασταθεί θα είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τιμή: 14.90

Προσθέστε και κάτι ακόμα

Κρασί Κατώγι κόκκινο

Λούτρινο 20εκ

Κερί σόγιας 240ml Βανίλια

Κρασί Κατώγι λευκό