Σετ λουλούδια & αρωματικό κερί σόγιας

Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο που αποτελείται από μπουκέτο λουλουδιών σε γαλάζιο κασπώ και αρωματικό φυτικό κερί σόγιας σε γκρι κασπώ. Το μπουκέτο είναι εποχής σε παλ αποχρώσεις και το κερί έχει άρωμα Patisserie--> σοκολατένια cookies με καραμέλα γάλακτος και άγρια berries!! 

Η Floraison απέκτησε τα δικά της φυτικά κεριά. Είναι 100% χειροποίητα, 100% φυσικά (μη τοξικά), 0% παραφίνη, 72+ ώρες συνεχόμενης καύσης, επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία και με φυτίλια από φυσικό ξύλο.

Μπορείτε να το παραγγείλετε : Για αυθημερόν παράδοση

Η αυθημερόν παράδοση ισχύει για παραγγελίες που θα καταχωρηθούν έως τις 17:00

Γαλάζιο κασπώ: 11x12 | Γκρι κασπώ: 9,5x10

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φωτογραφία μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα γενικό θέμα ή άποψη και να περιλαμβάνει ένα βάζο μοναδικό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί με ακρίβεια. Παρά το γεγονός ότι το πραγματικό μπουκέτο μπορεί να μην ταιριάζει ακριβώς στη φωτογραφία, το συνολικό ύφος του θα ταιριάζει. Περιστασιακά, αντικαταστάσεις λουλουδιών γίνονται λόγω καιρικών συνθηκών, εποχικότητας καθώς και συνθηκών αγοράς όπου μπορούν να επηρεάσουν τη γενικότερη διαθεσιμότητα. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση με το δώρο που έχετε επιλέξει, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το στυλ, το θέμα και η χρωματική ιδέα της σύνθεσης να διατηρηθεί και οτιδήποτε χρειαστεί να αντικατασταθεί θα είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τιμή: 44.90

Προσθέστε και κάτι ακόμα

Κρασί Κατώγι κόκκινο

Λούτρινο 20εκ

Κερί σόγιας 240ml Βανίλια

Κρασί Κατώγι λευκό