Ορχιδέα σε Lechuza

Η ορχιδέα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φυτά εσωτερικού χώρου στον κόσμο και προσδίδει σε κάθε χώρο μοναδικό στυλ. Η γλάστρα ORCHIDEA από τη LECHUZA σχεδιάστηκε ειδικά για τις Ορχιδέες και είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις υψηλές απαιτήσεις των Phalaenopsis, Dendrobium & Co!

Η ισορροπημένη παροχή νερού, φωτός και αέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις ρίζες προκειμένου να επιτευχθεί η υγιής ανάπτυξη του φυτού. Προκειμένου να μιμηθεί τη φύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το σύστημα αυτοποτισμού της ORCHIDEA έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες των ιδιαίτερων φυτών. Το ημιδιαφανές, αφαιρούμενο δοχείο φύτευσης παρέχει στις ρίζες αρκετό φως, ενώ το ειδικό υπόστρωμα για ορχιδέες εξασφαλίζει επίσης την ισορροπημένη παροχή νερού και αέρα, την καλή αποθήκευση θρεπτικών ουσιών και σταθερό PH. Έτσι ικανοποιούνται όλες οι ανάγκες των Ορχιδέων!

Με την ORCHIDEA, όλοι γίνονται ειδικοί! Αφού μόνο με μια ματιά στον δείκτη στάθμης νερού μπορείτε να ελέγξετε πόσο νερό υπάρχει διαθέσιμο στη δεξαμενή και αν πρέπει να ρίξετε κι άλλο. Η υπερχείλιση, την οποία οι ορχιδέες δεν αντέχουν και η οποία συχνά προκαλεί προβλήματα κατά τη συντήρηση, μπορεί εύκολα να αποφευχθεί. O σχεδιασμός θυμίζει ένα λεπτό πέταλο και δίνει μία νότα κομψότητας απαραίτητη για ένα φυτό όπως η ορχιδέα.

Μπορείτε να το παραγγείλετε : Για αυθημερόν παράδοση

Η αυθημερόν παράδοση ισχύει για παραγγελίες που θα καταχωρηθούν έως τις 17:00

Διάμετρος: 18εκ | Ύψος: 75εκ

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φωτογραφία μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα γενικό θέμα ή άποψη και να περιλαμβάνει ένα βάζο μοναδικό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί με ακρίβεια. Παρά το γεγονός ότι το πραγματικό μπουκέτο μπορεί να μην ταιριάζει ακριβώς στη φωτογραφία, το συνολικό ύφος του θα ταιριάζει. Περιστασιακά, αντικαταστάσεις λουλουδιών γίνονται λόγω καιρικών συνθηκών, εποχικότητας καθώς και συνθηκών αγοράς όπου μπορούν να επηρεάσουν τη γενικότερη διαθεσιμότητα. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση με το δώρο που έχετε επιλέξει, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το στυλ, το θέμα και η χρωματική ιδέα της σύνθεσης να διατηρηθεί και οτιδήποτε χρειαστεί να αντικατασταθεί θα είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τιμή: 47.90

Προσθέστε και κάτι ακόμα

Κρασί Κατώγι κόκκινο

Λούτρινο 20εκ

Κερί σόγιας 240ml Βανίλια

Κρασί Κατώγι λευκό