Μωρότουρτα αγοριού με μπουρνούζι

Οι μωρότουρτες έχουν γίνει με πολύ αγάπη, φαντασία και μεράκι! Οι πιπίλες, τα μπιμπερό και τα μασητκά είναι με τις συσκευασίες τους μέσα ή και έξω στη τούρτα. Θελήσαμε να διαλέξουμε τα καλύτερα για τα μωράκια που προορίζονται και έτσι χρησιμοποιούμε προϊόντα Chicco, λούτρινα της Much Toys κατάλληλα για νεογέννητα και λευκά είδη/ρουχισμό από πιστοποιημένες γνωστές εταιρίες βρεφικών.

Αυτή η μωρότουρτα φτιάχνεται με: 40 πάνες Nanny's No2, γυάλινο μπιμπερό, πιπίλα, μπουρνουζάκι-κάπα, πετσέτα, αρκουδάκι και όλα αυτά πάνω σε όμορφη πλαστική πιατέλα.

Όλες οι μωρότουρτες τυλίγονται αποκλειστικά με καλό τούλι και διακοσμούνται με χαρούμενα κορδελάκια.
Μπορείτε να το παραγγείλετε : Για αυθημερόν παράδοση

Η αυθημερόν παράδοση ισχύει για παραγγελίες που θα καταχωρηθούν έως τις 17:00

Ύψος: 55εκ | Διάμετρος: 32εκ

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φωτογραφία μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα γενικό θέμα ή άποψη και να περιλαμβάνει ένα βάζο μοναδικό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί με ακρίβεια. Παρά το γεγονός ότι το πραγματικό μπουκέτο μπορεί να μην ταιριάζει ακριβώς στη φωτογραφία, το συνολικό ύφος του θα ταιριάζει. Περιστασιακά, αντικαταστάσεις λουλουδιών γίνονται λόγω καιρικών συνθηκών, εποχικότητας καθώς και συνθηκών αγοράς όπου μπορούν να επηρεάσουν τη γενικότερη διαθεσιμότητα. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση με το δώρο που έχετε επιλέξει, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το στυλ, το θέμα και η χρωματική ιδέα της σύνθεσης να διατηρηθεί και οτιδήποτε χρειαστεί να αντικατασταθεί θα είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τιμή: 69.90

Προσθέστε και κάτι ακόμα

Κρασί Κατώγι κόκκινο

Λούτρινο 20εκ

Κερί σόγιας 240ml Βανίλια

Κρασί Κατώγι λευκό