Βασιλικός σε κραφτ χαρτί

Ο αγαπημένος μας βασιλικός τυλιγμένος σε χαρτί κραφτ με εσωτερικό πιατάκι, έτοιμος να διακοσμήσει το μπαλκόνι ή την είσοδο του σπιτιού μας. Τοποθετήστε σε ηλιόλουστη θέση και ποτίστε καθημερινά.

Ο βασιλικός τυλίγεται με κραφτ χαρτί και εσωτερικά του υπάρχει πλαστικό πιάτο. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε καλάθι απλό κωνικό για να τοποθετηθεί.

Μπορείτε να το παραγγείλετε : Για αυθημερόν παράδοση

Η αυθημερόν παράδοση ισχύει για παραγγελίες που θα καταχωρηθούν έως τις 17:00

Ύψος: 40-45εκ | Διάμετρος: 30εκ

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η φωτογραφία μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα γενικό θέμα ή άποψη και να περιλαμβάνει ένα βάζο μοναδικό που δεν μπορεί να αναπαραχθεί με ακρίβεια. Παρά το γεγονός ότι το πραγματικό μπουκέτο μπορεί να μην ταιριάζει ακριβώς στη φωτογραφία, το συνολικό ύφος του θα ταιριάζει. Περιστασιακά, αντικαταστάσεις λουλουδιών γίνονται λόγω καιρικών συνθηκών, εποχικότητας καθώς και συνθηκών αγοράς όπου μπορούν να επηρεάσουν τη γενικότερη διαθεσιμότητα. Αν υπάρξει τέτοια περίπτωση με το δώρο που έχετε επιλέξει, θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το στυλ, το θέμα και η χρωματική ιδέα της σύνθεσης να διατηρηθεί και οτιδήποτε χρειαστεί να αντικατασταθεί θα είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Με Καλάθι
Χωρίς Καλάθι

Τιμή: 11.90

Προσθέστε και κάτι ακόμα

Κρασί Κατώγι κόκκινο

Λούτρινο 20εκ

Κερί σόγιας 240ml Βανίλια

Κρασί Κατώγι λευκό